Bungalow beschikbaar

Natuur rondom bungalowpark Jamarco dichtbij het strand en de duinen

Bungalowpark Jamarco is tevens ideaal gelegen voor de natuurliefhebbers


Bos & duin

In het uitgestrekte duingebied van Schoorl (1800 hectare groot, met de hoogste duinen van Nederland 56 meter), dat loopt van Bergen aan Zee tot Camperduin aan zee, kunt u heerlijk fietsen, wandelen, paardrijden of mountainbiken, er ligt in de duinen een mountainbike parcours van 15 km en voor de paardenliefhebber is er 25 km aan ruiterpaden beschikbaar. Ook kunt u gebruik maken van een treintje (zonnetrein Schoorl) dat door de Schoorlse duinen rijdt of van de nieuwste attractie de Segway.  
Het strand van Schoorl aan zee, Hargen aan Zee of Camperduin aan zee is binnen 20 minuten op de fiets bereikbaar, de stranden van Bergen aan zee en Egmond aan zee zijn via een mooi fietspad door de duinen eenvoudig met de fiets te bereiken binnen een half uur.
Bij het buitencentrum "de Schoorlse duinen" kunt u alle informatie over het duingebied verkrijgen evenals informatie over het treintje en informatie over de segway.

Nordic Walking in de duinen van Schoorl


Mountainbiken op het parcours in Schoorl

Buitencentrum de Schoorlse duinenKabouters in de Schoorlse duinen
website Buitencentrum de Schoorlse duinen
youtube Buitencentrum de Schoorlse duinen

met een treintje door de duinenlekker banjeren in de duinen
website zonnetreintje in de Schoorlse duinen
youtube zonnetreintje in de Schoorlse duinen

Duinpaden in de duinen van SchoorlMountainbikers op het parcours in Schoorl NH
youtube fimpje over de Schoorlse duinen

op de Segwsay in SchoorlDuinpad in Schoorl
website segway in de Schoorlse duinen
youtube op segway in de Schoorlse duinen

De Schoorlse duinen is de website van staatsbosbeheer die u nog meer informatie geeft over ons mooie duingebied en is de moeite waard om bekenen te worden.

Alle informatie over de natuur in de directe omgeving zoals excursies, wandelroutes en evenementen vindt u op www.natuurwegwijzer.nl

De natuurorganisaties en de recreatieschappen in Noord-Holland werken nauw samen aan deze complete informatiebron. Zo staan alle bezoekerscentra op de site, alle gebieden, alle activiteiten, maar het meest bijzonder zijn wel de routes op de site. De site geeft de routes weer met zogenaamde dynamische plattegronden. Deze kunnen door de gebruiker aangepast worden aan de wensen. Men kan bijvoorbeeld de horeca langs een fietsroute in beeld brengen of juist de musea. De mogelijkheden zijn onbeperkt.

Het voordeel van deze website is dat iedereen op elke gewenst moment een wandel- of fietsroute kan uitzoeken en kan printen. Ook het enorme aanbod excursies, open dagen en kinderactiviteiten in de natuur is steeds actueel en op elk moment te raadplegen.

www.wandelnetwerknoordholland.nl
Schoorl maakt sinds 2012 deel uit van een landelijk wandelpaden netwerk en heeft een totale lengte van 250 km verdeeld over verschillende routes. Voor meer informatie kunt u op de bovenstaande link klikken


terug naar homepage

Bungalow beschikbaar
Bekijk het overzicht

Aanbiedingen
Bekijk het overzicht