Bungalow beschikbaar

Vakantiehuizen aan zee

Op zoek naar leuke vakantiehuizen aan zee? Dan bent u bij Jamarco aan het juiste adres. Jamarco is een prachtig vakantiepark/bungalowpark gelegen in Schoorl, Noord Holland. Het park heeft diverse types vakantiehuizen en bungalows van 2 tot 12 personen.

Voor een overzicht van de aantrekkelijke tarieven van al onze vakantiewoningen kunt u klikken op: vakantiehuizen aan zee.

De woningen zijn van alle comfort voorzien. Zo heeft u bijvoorbeeld aparte slaapkamers, een badkamer en een mooi terras inclusief terrasmeubelen. Uiteraard zijn huisdieren toegestaan in onze vakantiewoningen.
Ook heeft het vakantiepark zijn eigen recreatieterrein. Hier staan speelattributen voor de kinderen en is er o.a een wasserette, fietsverhuur en kunt u tegen een vergoeding gebruik maken van ons internet.

Schoorl is een van de bekendste toeristische plekken van Noord Holland. Het is niet alleen gelegen vlak bij zee maar ook nog aan de rand van een bos. U kunt vanaf Jamarco eenvoudig het prachtige strand van Schoorl aan zee bereiken.

Wilt u meer weten over onze vakantiehuizen aan zee,ons vakantiepark of beschikbare weken neem dan contact met ons op. Contact: info@jamarco.nlof bel +31 (0)72 - 509 14 92 of vul ons contactformulierin.
2013 Copyright | www.jamarco.nl | vakantiehuizen aan zee

Bungalow beschikbaar
Bekijk het overzicht

Aanbiedingen
Bekijk het overzicht