Bungalow beschikbaar

Vakantie Chalet in Schoorl aan zee, waar uw hond welkom is.

Altijd al eens een leuke vakantie in Schoorl willen beleven? Jamarco is een leuk vakantiepark met diverse types bungalows ingericht voor 2 tot 12 personen. De bungalows zijn voorzien van alle comfort. Ze beschikken over een woonkamer met keuken, een of meerdere spaalkamers, een badkamer met douche, toilet en wastafel en hebben allemaal een buitenterras met tuinset. Tevens 2 huisdieren in beperkte mate toegestaan.

Bekijkhier de verschillende types bungalow voor uw vakantie in Schoorl.

Schoorl is ideaal gelegen voor watersporters, wandelaars, fietsers en paardrijders. Het ligt aan een prachtig duingebied, aan het bos en een paar kilometer uit de kust. In het centrum zijn winkels aanwezig voor de dagelijkse behoeften.

Het vakantiepark heeft een eigen recreatieterrein waar speelattributen staan, een wasserette is en waar je tegen betaling een fiets kunt huren.

In de omgeving zijn diverse excursies en evenementen te vinden.

Voor meer informatie over een vakantie in Schoorl, onze vakantiebungalows en eventuele beschikbaarheid daarvan kunt u contact met osn opnemen middels het contactformulier. U kunt ook bellen op 072 - 509 14 92.

2013 Copyright | www.jamarco.nl | vakantie Schoorl

Bungalow beschikbaar
Bekijk het overzicht

Aanbiedingen
Bekijk het overzicht