Bungalow beschikbaar

Bungalowparken in Noord Holland aan zee, waar ook uw hond welkom is.

Op zoek naar een leuk bungalowpark in Noord Holland en aan zee? Dan moet u bij Jamarco zijn. Jamarco is ideaal gelegen tussen het strand en het centrum van Schoorl. Het ligt aan de voet van het prachtige duingebied tussen Schoorl aan zee en Bergen aan zee. Hier kunt u genieten van de ruimte en rust die een vakantie verdient. Sinds 2012 maakt dit gebied deel uit van een landelijk wandelpaden netwerk van wel 250 kilometer. Dit wandelnetwerk heeft diverse routes door het gebied waar u niet alleen kunt wandelen maar ook fietsen of paardrijden.

De bungalows op het bungalowpark variëren in afmeting. We hebben bungalows voor 2 tot 12 personen. Kijk voor de prijzen en types bungalows op de pagina: bungalowpark Noord Holland.

De bungalows zijn van alle gemak voorzien  en u mag maximaal 2 huisdieren mee nemen. Daarnaast heeft het bungalowpark diverse handige faciliteiten op het recreatieterrein.

Aanwezig zijn:
- Speeltuin
- Verwarmd sanitair gebouw voor caravans
- Restaurant/bar (alleen in de zomermaanden)
- Internet (tegen vergoeding)
- Wasserette

Wilt u een offerte ontvangen, meer informatie over ons bungalowpark in Noord Holland of heeft u een andere vraag? Neem dan contact met ons op. U kunt ons mailen via info@jamarco.nl   of u kunt bellen naar +31 (0)72 - 509 14 92.

© 2013 Copyright | www.jamarco.nl | bungalowpark Noord Holland

Bungalow beschikbaar
Bekijk het overzicht

Aanbiedingen
Bekijk het overzicht