Bungalow beschikbaar

Goedkoop vakantiehuisje aan zee

Bent u op zoek naar een goedkoop vakantiehuisje aan zee? Dan moet u bij Jamarco vakantiepark zijn. Jamarco verhuurt goedkope vakantiehuisjes die zijn ingericht voor 2 tot 12 personen. Het park ligt aan de rand van Schoorl, Noord Holland. Deze ideale ligging zorgt ervoor dat u bijna alles voor de perfecte vakantie binnen handbereik heeft. Het park ligt aan een prachtig duingebied en aan het bos, het ligt heel dicht bij zee en het centrum van Schoorl is maar 5 minuten lopen. Vanwege de vele fiets- en wandelroutes is het gebied zeer gewild bij wandelaars en fietsers. Een goedkoop vakantiehuisje hebben wij al vanaf € 164,- voor een heel weekend. En daar kunnen 5 personen in!

Bekijk onze tarieven en type huisjes op de volgende pagina: goedkoop vakantiehuisje

Het park zelf heeft diverse faciliteiten op het recreatieterrein. Zo is er een wasserette, fietsverhuur, internet en een speeltuin.

De vakantiebungalows zijn van alle gemakken voorzien. Een woonkamer met keuken, aparte slaapkamers en een badkamer met douche, toilet en wastafel. Buiten is er een eigen terras.

Wilt u meer weten over een goedkoop vakantiehuisje of boeken neem dan contact met ons op via de contactpagina. U kunt ook mailen: info@jamarco.nl of bellen met 072 - 5091492.

Jamarco is het adres voor uw betaalbare zomer- en winterrecreatie.

© 2013 Copyright | www.jamarco.nl |  goedkoop vakantiehuisje

Bungalow beschikbaar
Bekijk het overzicht

Aanbiedingen
Bekijk het overzicht