Bungalow beschikbaar

Vakantiehuis aan zee in Noord Holland bij Bergen-Egmond-Schoorl

U wilt een vakantiehuis aan zee in Noord Holland boeken in de buurt van Bergen, Egmond of in Schoorl? Informeer dan eens naar de mogelijkheden bij Jamarco. Jamarco is een vakantiepark gelegen nabij het strand, de duinen en het centrum prachtige plaatsje Schoorl, in Noord Holland. Dit gebied staat bij uitstek bekend als de perfecte wandel-, paardrij- en fietsomgeving. Het is omgeven met mooie natuur, rust en ruimte. Het vakantiepark heeft verschillende type huisjes. U kunt bij ons terecht voor vakantiebungalows van 2 tot 12 personen.

Voor een impressie van de woningen kunt u klikken op de volgende link: vakantiehuis Noord holland.

De vakantiehuizen zijn voorzien van alle comfort. Aparte slaapkamers, een badkamer en een mooi terras. Op het terras is terrasmeubulair aanwezig en u kunt bij ons maximaal 2 huisdieren meenemen.

Ons vakantiepark beschikt tevens over een wasserette, speeltuin en is er de mogelijkheid om fietsen te huren. Tijdens de zomermaanden is de bar/het restaurant geopend en zijn er amusementsspellen.

Is uw interesse gewekt en wilt u meer weten over de huur van een vakantiehuis in Noord Holland of over de beschikbaarheid van onze vakantiehuizen neem dan contact met ons op. U kunt bellen naar +31 (0)72 - 509 1492 of mailen naar info@jamarco.nl.

2019 Copyright | www.jamarco.nl | vakantiehuis Noord Holland

Bungalow beschikbaar
Bekijk het overzicht

Aanbiedingen
Bekijk het overzicht