Bungalow beschikbaar

Vakantiepark Noord Holland dicht bij het strand

Een vakantiepark in Noord Holland bezoeken? Informeer dan eens naar de mogelijkheden bij Jamarco! Jamarco is een vakantiepark gelegen aan de rand van het duingebied, tussen het strand en Schoorl, in Noord Holland. De ideale plek voor een vakantie met rust en ruimte. Dagelijks bezoeken vele mensen het gebied om te wandelen, fietsen of paard te rijden.

Ons vakantiepark beschikt over diverse types vakantiewoningen. Varierend van minimaal 2 personen tot maximaal 12 personen.

Bekijk onze bungalows met aantrekkelijke tarieven op de volgende pagina: vakantiepark Noord Holland.

Alle vakantiehuizen zijn voorzien van aparte slaapkamers, een woonkamer met keuken en een badkamer. Buiten vindt u een terras met meubilair. Natuurlijk mag u bij ons ook uw huisdieren meenemen. Hieraan geldt wel een maximum van 2.

Het vakantiepark zelf beschikt verder over een aantal externe faciliteiten. Zo hebben we onder andere een wasserette, speeltuin, internet en kunt u een fiets huren.

Voor meer informatie en beschikbare data van Jamarco vakantiepark in Noord Holland kunt u ons mailen op info@jamarco.nl. Telefonisch zijn we bereikbaar op +31 (0)72 - 509 14 92.

2013 Copyright | www.jamarco.nl | vakantiepark Noord Holland

Bungalow beschikbaar
Bekijk het overzicht

Aanbiedingen
Bekijk het overzicht