Bungalow beschikbaar

Goedkope vakantiehuizen dichtbij Bergen, Egmond en Schoorl

Op zoek naar goedkope vakantiehuizen in de buurt van Bergen en Egmond? Vakantiepark Jamarco in Schoorl verhuurt het hele jaar door goedkope vakantiehuizen. Wij verhuren in het weekend al een vakantiehuis voor 5 personen vanaf € 164,-.  Het bungalowpark is ideaal gelegen tussen het strand, de duinen en het dorp Schoorl. Schoorl en omgeving staat bekend om zijn vele wandel- en fietsroutes. Vanwege de prachtige omgeving is het gebied ook zeer gewild bij natuurliefhebbers.

Bij Jamarco zijn de goedkope vakantiehuizen ingericht voor groepen en gezinnen van 2 tot 12 personen. Kijk hier voor de verschillende types bungalows en tarieven.

Alle bungalows hebben standaard een woonkamer met keuken, een of meerdere aparte slaapkamers en een badkamer voorzien van toilet en douche. Elke bungalow heeft een apart buitenterras welke is voorzien van tuinmeubelen.

Het vakantiepark zelf heeft een aantal extra faciliteiten als:
- Wasserette
- Fietsverhuur
- Internet (hotspot)
- Restaurant (alleen in de zomer geopend)
- Speeltuin voor de kinderen

Wilt u een goedkoop vakantiehuisje boeken of meer informatie over onze goedkope vakantiehuizen vul dan het contactformulier op de website in, stuur een mail naar info@jamarco.nl of bel met 072 – 5091492..

Jamarco is het adres voor een betaalbare vakantie.

© 2013 Copyright | www.jamarco.nl |  goedkope vakantiehuizen

Bungalow beschikbaar
Bekijk het overzicht

Aanbiedingen
Bekijk het overzicht