Bungalow beschikbaar

Vakantiehuisjes Schoorl dichtbij duinen en strand. Huisdieren zijn welkom.

Op zoek naar de leukste vakantiehuisjes in Schoorl dichtbij duinen en strand? Kom dan eens kijken bij Jamarco vakantiepark. De vakantiehuisjes van Jamarco zijn comfortabel en beschikken allemaal over een woonkamer met keuken, een of meerdere slaapkamers  en een badkamer met douche en toilet. Er is een buitenterras aanwezig inclusief meubilair. Uiteraard zijn uw huisdieren ook welkom.

Kijk voor de type vakantiehuisjes in Schoorl hier.

Het bungalowpark beschikt over een aantal handige faciliteiten als een wasserette, internet (tegen betaling), fietsverhuur en een speeltuin voor de kinderen.  In de zomer zijn er amusementsspelen en is het restaurant/bar geopend.

Het vakantiepark ligt aan de voet van het prachtige duingebied en aan het bos. Het centrum van Schoorl is 5 minuten lopen en het strand is makkelijk te bereiken. Er liggen vele wandel en fietsroutes in de omgeving. Voor de actieve vakantiegangers zijn er in de directe omgeving ook nog diverse excursies en evenementen.

Voor boekingen en meer informatie over onze vakantiehuisjes in Schoorl kunt u mailen naar info@jamarco.nl of bellen met 072 - 509 14 92.

© 2013 Copyright | www.jamarco.nl | vakantiehuisjes Schoorl

Bungalow beschikbaar
Bekijk het overzicht

Aanbiedingen
Bekijk het overzicht