Bungalow beschikbaar

Bungalowparken Noord Holland bij Bergen-Egmond-Schoorl

De mooiste bungalowparken van Noord Holland vindt u in Schoorl in de buurt van Bergen en Egmond. Schoorl is een plaatsje 4 kilometer uit de kust en ligt aan een 4 kilometer breed duingebied. Daarnaast ligt Schoorl aan een bos en maakt het sinds 2012 onderdeel uit van een 250 km lang netwerk van wandelpaden. Het gebied is ideaal om te wandelen, fietsen en paardrijden. Het voordeel van Jamarco vakantiepark t.o.v. andere bungalowparken in Noord Holland is dat het zeer centraal gelegen is aan de rand van het prachtige duingebied. Het park is geschikt voor zowel zomerrecreatie als winterrecreatie.

De bugalows op het park zijn van alle comfort voorzien. We hebben 4 types vakantiewoningen ingericht voor 2 tot 12 personen.

Klikhier voor alle type vakantiewoningen en bijbehorende aantrekkelijke tarieven.

Het vakantiepark zelf beschikt over tal van faciliteiten als een wasserette, fietsenverhuur, internet en een leuke speeltuin voor de kinderen.

Wilt u meer informatie over bungalowparken in Noord Holland of Jamarco neem dan contact met ons op. Dit kan door te mailen naar info@jamarco.nl , te bellen met +31 (0)72 - 509 14 92 of het contactformulierin te vullen op de website.

2013 Copyright | www.jamarco.nl | bungalowparken Noord Holland

Bungalow beschikbaar
Bekijk het overzicht

Aanbiedingen
Bekijk het overzicht