Bungalow beschikbaar

fijn op vakantie, in Schoorl

Huisje huren bij Strand


Een gezellig huisje huren dichtbij zee? Kom dan eens kijken bij Bungalowpark Jamarco. Een van de best gelegenvakantieparken van Noord Holland, aan de rand van het bos, 500 meter vanaf het centrum van Schoorl met het beroemde klimduin en vlakbij de duinen en het strand. Ons vakantiepark heeft verschillende huisjes vanaf 2 tot 12 personen.


Kikhiervoor eenoverzicht van de vakantiebungalows.

Een huisje huren vlakbij zee bij Jamarco is ideaal voor wandelaars, fietsers, paardenliefhebbers of mensen die op zoek zijn naar rust en ruimte. De vakantiebungalows zijn voorzien van alle gemakken en u mag zelfs 2 huisdieren meenemen.

Verder heeft het park diverse faciliteiten als een wasserette, een speeltuin voor de kleintjes en internet is aanwezig. Heeft u zelf geen fietsen mee, dan kunt u deze bij ons te huren voor een mooie tocht in het schitterende duin/natuurgebied waar wij aan liggen.

Een huisje huren nabij zee doet u bij Jamarco!

Voor meer informatie over een huisje huren aan zee, de tarieven en beschikbaarheid kunt u onzecontactpaginainvullen, bellen naar +31 (0)72 - 509 14 92 of mailen metinfo@jamarco.nl.

Anderen bekeken ook:

Wandel vierdaagse Alkmaar

Bungalowpark vlakbij Alkmaar

Vakantiepark aan de Noord-Hollandse kust

Familiecamping Noord Holland

Fijn op vakantie, op familie camping

Home

2019 Copyright |www.jamarco.nl| huisje huren aan zee

Bungalow beschikbaar
Bekijk het overzicht

Aanbiedingen
Bekijk het overzicht