Bungalow beschikbaar

Sportieve familie uitjes in Schoorl en Camperduin aan het strand.

Jongens uit Schoorl 1 // jongens_uit_schoorl_1.jpeg (42 K) Jongens uit Schoorl 2 // jongens_uit_schoorl_2.jpeg (86 K) Jongens uit Schoorl 3 // jongens_uit_schoorl_3.jpeg (49 K)

De jongens uit Schoorl organiseren op het Strand van Camperduin en in de duinen van Schoorl, Groet en Camperduin onder andere sportieve familie uitjes.
Wilt u een familie of een vrienden weekend organiseren met een sportief karakter, kijkt u dan eens op de website van de jongens uit Schoorl, wellicht komt u op een goed idee om eens een keer iets anders te organiseren samen met een verblijf op ons vakantiepark in een bungalow, in een tent of in een caravan, het kan allemaal.

Groepsuitjes aan het strand

Lekker met uw bedrijf, relaties, vrienden of familie eropuit. Ontspannen deelnemen aan groepsuitjes die voor iedereen leuk zijn.
De Jongens uit Schoorl organiseren diverse strandprogramma’s waaronder de Expeditie Robinson, het ultieme kustprogramma voor de hedendaagse strandjutter! Of een strak beachevent met daarin verrassende elementen waarbij elke deelnemer altijd de gelegenheid krijgt zijn of haar sterke punten volledig uit te kunnen buiten. Deze elementen kunnen worden ingekort of uitgebreid met stoere activiteiten in het bos, duin en op het strand.

Zomerkampen (dagkamp)

Vijf dagen lang de leukste watersporten zoals golfsurfen of brandingraften & de leukste beach & survival- activiteiten zoals suppen of powerkiten. Tijdens elke week van de zomervakantie organiseren De Jongens uit Schoorl zomerkampen op het strand van Camperduin. Je kunt kiezen uit een surfkamp, Beachcamp of kitesurfcamp! Zeker weten de leukste week van je vakantie!

Suppen

Kom SUPPEN op de meest unieke SUPlocatie van Noord-Holland!
Je kunt een sup huren bij de lagune van Camperduin.
“het voelt alsof je met je vrienden ergens op een afgelegen plek in Australië bent”
Je kunt bij online je sup reserveren, maar op een mooie dag ook gewoon bij ons binnenlopen. We hebben een paviljoen aan de lagune, genaamd Laguna beach.
Alle info over het huren van een sup


terug

Bungalow beschikbaar
Bekijk het overzicht

Aanbiedingen
Bekijk het overzicht