Bungalow beschikbaar

Vakantiehuisjes aan de kust in Noord Holland dichtbij Bergen, Egmond en Schoorl

Bent u op zoek naar leuke vakantiehuisjes in Noord Holland dichtbij Bergen en Egmond? Jamarco is uw adres hiervoor. Jamarco heeft op het vakantiepark diverse types vakantiewoningen voor stellen tot aan grote gezinnen van wel 12 personen. Het vakantiepark ligt aan het prachtige duingebied en het bos. Zo is het strand op loopafstand en ligt het centrum van Schoorl op maar 500 meter . In de omgeving liggen vele wandelroutes en fietsroutes. Ook voor paardenliefhebbers is het een waar paradijs. Bij Jamarco kunt u terecht voor zowel zomerrecreatie als winterrecreatie.

Bekijk de aantrekkelijke prijzen en foto’s van onze vakantiehuisjes hier.

Onze vakantiehuisjes in Noord Holland zijn van alle comfort voorzien. Elk huisje heeft een woonkamer inclusief keuken, badkamer en eigen buitenterras. Ons park is diervriendelijk en u kunt dan ook uw huisdieren meenemen.

Het park zelf heeft een recreatieterrein met faciliteiten als een wasserette, speeltuin voor de kleintjes, internet en fietsen (tegen vergoeding) en verwarmde douches.

Voor meer informatie over onze vakantiehuisjes in Noord Holland kunt u het contactformulier op de site invullen of mailen naar info@jamarco.nl.Telefonisch zijn we bereikbaar op +31 (0)72 - 509 14 92.

2013 Copyright | www.jamarco.nl | bungalowpark Noord Holland

Bungalow beschikbaar
Bekijk het overzicht

Aanbiedingen
Bekijk het overzicht