Bungalow beschikbaar

Huisje huren aan de kust in noord holland

Gezellig een huisje huren aan zee? Kom dan eens kijken bij vakantiepark Jamarco. Een van de best gelegenvakantieparken van Noord Holland, aan de rand van het bos, 5 km van het centrum van Schoorl en vlak bij het strand.  Ons vakantiepark heeft verschillende huisjes vanaf 2 tot 12 personen.

Kik hier voor een overzicht van de vakantiebungalows.

Een huisje huren aan zee bij Jamarco is ideaal voor wandelaars, fietsers, paardenliefhebbers of mensen die op zoek zijn naar rust en ruimte. De vakantiebungalows zijn voorzien van alle gemakken en u mag zelfs uw huisdieren meenemen.

Verder heeft het park diverse faciliteiten als een wasserette, een speeltuin voor de kleintjes en is er de aanwezigheid van internet. Mocht u zelf geen fietsen bij hebben dan is er de mogelijkheid deze bij ons te huren. U kunt dan fietsen in het schitterende duin/natuurgebied waar wij aan liggen.

Een huisje huren aan zee doet u bij Jamarco!

Voor meer informatie over een huisje huren aan zee, de tarieven en beschikbaarheid kunt u onze contactpagina invullen, bellen naar +31 (0)72 - 509 14 92 of mailen met info@jamarco.nl.

© 2013 Copyright | www.jamarco.nl | huisje huren aan zee

Bungalow beschikbaar
Bekijk het overzicht

Aanbiedingen
Bekijk het overzicht