Bungalow beschikbaar

Disc Golf in de Schoorlse duinen

Disc Golf Schoorl
Jan van Assem.
Groeter zandgat.
Telefoon 06 – 553 300 15
Website www.DiscGolfSchoorl.nl

 Jan van Assem

Wie bent u?

Een zestiger die geïnspireerd is geraakt door Disc Golf in onder andere Amerika. Zo zeer zelfs dat ik een 18 holes parcours heb aangelegd in de prachtige Schoorlse Duinen. Dat is uiteraard in samenwerking met Staats Bos Beheer gegaan. Disc Golf is een spel dat lijkt op golf maar je speelt het met een disc/frisbee.

Wat moeten de gasten in Duindorp Schoorl van u echt weten?

 Disc-Golf-parcours

Het Disc-Golf-parcours is gesitueerd in en rondom een van de laatste zandafgravingen in Groet, bij het Groeter zandgat, waar je vroeger kon pootjebaden en je de rugstreeppad hoort. Dit gebied is een fantastische speelkuil en leent zich prima voor dit spel door zijn hoogteverschillen. Omdat ik ook vrijwilliger bij SBB ben, zorg ik met de andere vrijwilligers, dat het gebied niet dicht groeit door de uitzaaiingen van den- en berkenbomen en kan ik de groepen om te beginnen prima uitleg geven over de geschiedenis van dit prachtige gebied.

Wat is het waarom de gasten, toekomstige klanten naar u moeten doorverwijzen?

Disc Golf Schoorl is het enige parcours in een natuurgebied in Nederland. Je kunt Disc Golf spelen met of zonder begeleiding. Dus een prima tijdsbesteding voor uzelf, uw gezin, met de kinderen, familie, neven en nichten, een buurtgemeenschap, personeel, bedrijf of als teamuitje.

 Parcours in natuurgebied

Waarin onderscheidt u of uw product zich van uw 'concullega's'?

Zonder dat we van de Schoorlse Duinen een groot pretpark maken leent het gebied zich prima voor in- en ontspanning waaronder Disc Golf. Het spel kan, vanaf 12 jaar, door iedereen gespeeld kan worden. Het belangrijkste is dat je heerlijk kunt genieten van de vele uitzichten en de bijzondere natuur in de Schoorlse Duinen.

 Schoorlse Duinen

Wat is nog leuk/interessant om te delen met de gasten?

Dat het bij elk weertype gespeeld kan worden en in ieder seizoen. Zelfs in de regen want dan ruikt het zo heerlijk fris in de duinen. “Slecht weer bestaat niet, wel slechte kleding”. Alle benodigdheden kunnen, vanaf € 12,50, gehuurd worden bij de restaurants de Bokkesprong of Duingroet aan de Heereweg in Groet.

Voor groepen vanaf 15 personen kunt u mij bellen voor een clinic en spelbegeleiding met trofee op nummer 06 – 553 300 15.

Inschrijven kan ook op DiscGolfSchoorl.nl

Bungalow beschikbaar
Bekijk het overzicht

Aanbiedingen
Bekijk het overzicht