Bungalow beschikbaar

De omgeving van bungalowpark Jamarco (Bergen)

Bergen NH

Ruïnekerk Bergen Noord Holland // runekerk_van_bergen_noord_holland.jpg (87 K)Ruïnekerk Bergen NH // runekerk_bergen_nh.jpg (97 K)Ruïnekerk Bergen-NH // runekerk_bergen-nh.jpg (44 K)

Het kunstenaarsdorp Bergen met in het centrum de Ruïnekerk, ligt ongeveer 3,5 Km vanaf Bungalowpark Jamarco verwijderd en is eenvoudig door middel van een mooie fietstocht eenvoudig te bereiken. Het mooie dorp biedt een veelheid aan bijzondere architectonische bezienswaardigheden, een waar eldorado voor de architectuurliefhebber.

In het centrum van Bergen zijn tal van zeer gezellige cafés en restaurants, waar u op mooie (zomer)avonden nog lang buiten op het terras kunt genieten.

Voor de kinderen is in het centrum een mooi hertenkamp en een gezellige midgetgolfbaan (De oudste van Nederland) te vinden.

Hertenkamp Bergen NH // hertenkamp_bergen_nh.jpg (103 K)Midgetgolf Bergen NH // merelhof-bergen.jpg (104 K)

In de zomer zijn er in Bergen diverse culturele markten en het gehele jaar zijn museum Kranenburgh (kunst) en museum Het Sterkenhuis (historisch museum) geopend.

Museum Kranenburgh Bergen NH // museum_kranenburgh_bergen_nh.jpg (54 K)Museum Het Sterkenhuis Bergen NH // sterkenhuis_bergen_nh.jpg (50 K)

Kunst 10-daagse Bergen

Ieder jaar in oktober staat Bergen 10 dagen lang in het teken van de kunst. Speciaal voor dit evenement is een kunstwandelroute uitgezet, langs musea, galeries en unieke gebouwen in Bergen.

terug

Bungalow beschikbaar
Bekijk het overzicht

Aanbiedingen
Bekijk het overzicht